• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Bericht: "Een lid van je familiegroep heeft al een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online of een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket, dus je kunt dit lidmaatschap niet kopen."

  De informatie in dit artikel kan van pas komen als je probeert over te stappen naar een ander Nintendo Switch Online-lidmaatschap en het volgende te zien krijgt:

  • De melding "Een lid van je familiegroep heeft al een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online of een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket, dus je kunt dit lidmaatschap niet kopen." in de Nintendo eShop voor Nintendo Switch.
  • De melding "Je hebt al een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online of een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket, dus je kunt dit lidmaatschap niet kopen." of "Je hebt al een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket, dus je kunt dit lidmaatschap niet kopen." op de officiële Nintendo-website.

  Informatie

  Deze meldingen geven aan dat je momenteel deel uitmaakt van een familiegroep van een Nintendo-account dat al een Nintendo Switch Online-familielidmaatschap of familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket heeft.

  Wat moet je doen

  • Alleen de Nintendo-account die het Nintendo Switch Online-familielidmaatschap heeft gekocht kan overstappen naar een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket.
  • Je kunt niet overstappen naar een individueel lidmaatschap als je gebruikmaakt van een familielidmaatschap.
   • Als jij het familielidmaatschap hebt gekocht, moet je wachten tot het huidige lidmaatschap is afgelopen en het andere lidmaatschap kopen.
   • Als iemand anders in je familiegroep het familielidmaatschap heeft gekocht, kun je de familiegroep verlaten en zelf een individueel lidmaatschap kopen.