Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX extra gouden punten - Geen extra punten ontvangen

De informatie in dit artikel kan van pas komen als je Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX hebt voorbesteld maar geen 200 extra gouden punten van My Nintendo hebt ontvangen.

Belangrijk

  • De 200 extra gouden punten worden toegekend op de releasedag van de game (6 maart 2020), maar het kan een week duren voordat je de extra gouden punten ontvangt. Alle spelers die in aanmerking komen ontvangen hun extra gouden punten tegen het einde van de dag op 13 maart 2020.
  • Deze aanbieding geldt alleen voor de digitale versie van de game. Voorbestellingen van de fysieke game komen niet in aanmerking voor 200 extra gouden punten.

Spelers die de digitale versie van Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX voorbestellen in de Nintendo eShop of op de Nintendo-website (indien beschikbaar) vóór 8 maart 2020 komen in aanmerking om 200 extra gouden punten van My Nintendo te ontvangen.

  • Alleen digitale voorbestellingen van Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX die gedaan zijn in de Nintendo eShop of op de Nintendo-website vóór 8 maart 2020 komen in aanmerking om 200 extra gouden punten van My Nintendo te ontvangen.
  • De 200 extra gouden punten worden pas toegekend na de release van de game op 6 maart 2020. Het kan tot een week duren (13 maart 2020) om je extra gouden punten te ontvangen.
  • Lees onze informatie over gouden punten van My Nintendo als je meer wilt weten.

Als het probleem nog steeds niet is opgelost

Als je je extra gouden punten van My Nintendo nog niet hebt ontvangen na 13 maart 2020 en je hebt bevestigd dat je voorbestelling van Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX in aanmerking komt, neem dan contact met ons op voor verdere hulp.