Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Problemen met de bevestigingscode (geen e-mail gekregen, code werkt niet etc.)

Omschrijving:

  • Er doen zich problemen voor als je probeert een Nintendo-account aan te maken en/of te koppelen aan een Nintendo Switch met de e-mail en de vijfcijferige bevestigingscode. (Ik heb nooit een e-mail gekregen, de URL werkt niet, de bevestigingscode is leeg of werkt niet.)

Belangrijk:

Dit proces is optioneel. Je kunt je Nintendo-account ook koppelen door de inloggegevens van je Nintendo-account in te voeren op je Nintendo Switch-systeem.

Aanvullende informatie:

Als je een nieuwe Nintendo-account aanmaakt om te koppelen aan een Nintendo Switch-systeem, krijg je de optie om een vijfcijferige bevestigingscode te gebruiken om het proces te voltooien.

Wat kun je doen:

  • Als je problemen ondervindt met de e-mail of de bevestigingscode, kun je de standaardstappen voor het aanmaken / koppelen van een Nintendo-account aan een nieuwe gebruikersaccount of bestaande gebruikersaccount doorlopen.
    • Via deze methode kun je je Nintendo-account koppelen door gebruik te maken van de inloggegevens van je Nintendo-account. Je hebt in dat geval geen bevestigingscode nodig.