Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Er ontbreekt een cijfer in de Nintendo-account e-mailverificatiecode

Omschrijving:

 • De e-mailverificatiecode die je hebt ontvangen tijdens het instellen van een Nintendo-account heeft vier cijfers in plaats van vijf.

Informatie:

De e-mail die je ontvangt tijdens het instellen van een Nintendo-account bevat een 4-cijferige e-mailverificatiecode. Deze code moet worden ingevuld op de Nintendowebsite om het aanmaakproces van het Nintendo-account te voltooien.

Dit is niet dezelfde code als de 5-cijferige bevestigingscode die je kunt invullen op een Nintendo Switch systeem om een Nintendo-account te koppelen.

Voltooi deze stappen:

 1. Maak een Nintendo-account aan op je pc of smart device:
  • Als het veld ''Verificatiecode'' nog steeds verschijnt op http://accounts.nintendo.com, vul dan de 4-cijferige code in die je hebt ontvangen via e-mail, om het aanmaakproces van je Nintendo-account te voltooien.
  • Als dat veld niet meer wordt weergegeven, of als je de webpagina hebt gesloten, ga dan naar http://accounts.nintendo.com en volg deze stappen om een nieuw Nintendo-account aan te maken.
   • Het Nintendo-account is niet aangemaakt totdat je de 4-cijferige verificatiecode hebt ingevuld op de website. Als de webpagina was gesloten voordat je de code had ingevoerd, is het Nintendo-account niet aangemaakt en zul je je gegevens opnieuw moeten invullen.
   • Je ontvangt een nieuwe 4-cijferige code als deel van dit proces.
 2. Koppel vervolgens je Nintendo-account aan je Nintendo Switch systeem:
  • Koppel je Nintendo-account aan je gebruikersaccount op je Nintendo Switch systeem.
   • Ga naar het HOME-menu op je Nintendo Switch systeem, selecteer vervolgens ''Systeeminstellingen'' → ''Gebruikers'' → je gebruikersaccount → ''Nintendo-account koppelen' → ''Inloggen en koppelen'' en vul de inloggegevens van je Nintendo-account in.
   • Je hebt de 5-cijferige bevestigingscode niet nodig om dit proces te voltooien.
 3. Je Nintendo-account is nu gekoppeld aan je Nintendo Switch.

Gerelateerde categorieën