• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Foutcode: 2813-0142

    De informatie in dit artikel kan van pas komen wanneer je, als je een lidmaatschapscode voor Nintendo Switch Online probeert in te lossen, de foutcode 2813-0142 te zien krijgt met het bericht “Een lid van je familiegroep heeft al een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online, dus je kunt deze code niet gebruiken.”

    Aanvullende informatie

    Deze foutcode verschijnt als je een downloadcode probeert te gebruiken voor een individueel lidmaatschap of familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket met een Nintendo-account die deel uitmaakt van een familiegroep met een actief Nintendo Switch Online-familielidmaatschap.

    Mogelijke oplossingen

    • Als de downloadcode voor een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket is, moet je de downloadcode laten gebruiken door de eigenaar van de Nintendo-account die het huidige familielidmaatschap heeft gekocht. Zodra de code is ingewisseld, profiteren alle leden van de familiegroep van de dienst.
    • Als de downloadcode voor een individueel lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket is, kun je je familiegroep verlaten. Daarna kun je de downloadcode gebruiken met je Nintendo-account.
    • Wanneer het huidige familielidmaatschap afloopt, kun je de downloadcode gebruiken zolang die nog niet is verlopen. Zorg dat je automatische verlenging uitschakelt voordat het huidige lidmaatschap afloopt als je dit wilt doen.