• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Foutmelding: De software is afgesloten vanwege een fout (Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX)

    De informatie in dit artikel kan van pas komen als de foutmelding 'De software is afgesloten vanwege een fout' verschijnt tijdens het spelen van Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX.

    We zijn ons bewust van een probleem dat kan optreden in Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX. Wanneer je een dungeon speelt, als het hoofdpersonage en de partner-Pokémon verslagen zijn en de derde Pokémon in de groep is verwijderd, kan de game vanaf dat moment onspeelbaar worden.

    Zo kun je het probleem vermijden: als het hoofdpersonage en de partner-Pokémon verslagen zijn in een dungeon, moet je de Pokémon die je hebt meegenomen niet verwijderen uit het team.

    Als je het probleem al hebt ondervonden: het probleem is opgelost met een game-update die is uitgebracht op 18 maart 2020. Na het installeren van de update kun je de game voortzetten vanaf het punt waarop je uit de dungeon ontsnapte, met al je voorwerpen en geld intact. Update je game naar de nieuwste versie en probeer het opnieuw. Het probleem moet dan opgelost zijn.