• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  HD-trilfunctie werkt niet correct of werkt helemaal niet

  Omschrijving:

  • De HD-trilfunctie of vibratie van de controller lijkt tussen de ene en de andere Joy-Con of tussen de ene en de andere game te variëren in sterkte.
  • De HD-trilfunctie of vibratie van de controller lijkt erg zwak of trilt helemaal niet.

  Wat te doen:

  1. Controleer of je systeem over de laatste systeemupdate beschikt.
  2. Update de controller-firmware.
  3. Reset de niet-werkende controller door een keer op de SYNC-knop te drukken (Joy-Con of Pro-controller). Druk vervolgens op een andere knop om de controller opnieuw in te schakelen.
  4. Controleer of de controller-vibratie is geactiveerd.
   • Wanneer de controller-vibratie voor het eerst wordt ingeschakeld, zal de controller die wordt gebruikt om deze instelling te activeren kort trillen. Deze instelling is echter ingeschakeld voor elke gekoppelde controller zodra een game is opgestart.
   • De trilsterkte kan per game verschillen. Dit is normaal en betreft geen probleem met deze functionaliteit of met de Joy-Con.
  5. Als de controller-vibratie tussen twee Joy-Con-controllers verschilt, blijf dan het systeem enkele weken gebruiken en kijk of het je gameplay stoort.

  Als het probleem nog steeds niet is opgelost:

  Als de Joy-Con of de Pro-controller niet trilt als de controller-vibratie is ingeschakeld, of als er een duidelijk verschil in sterkte is met de Joy-Con die als storend wordt ervaren, moet de controller worden gerepareerd.

  Gerelateerde categorieën