• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Inloggen op een Nintendo-account met Facebook of Twitter niet mogelijk.

    De informatie in dit artikel kan van pas komen als het niet mogelijk is om met je inloggegevens van Facebook of Twitter in te loggen op je Nintendo-account.

    Belangrijk: De mogelijkheid om Facebook of Twitter te gebruiken om in te loggen op een bestaande Nintendo-account of om een nieuwe Nintendo-account aan te maken, is stopgezet. Onze excuses voor enig ongemak.

    Opmerking: Het is nog steeds mogelijk om in te loggen op je Nintendo-account met je Nintendo-accountgegevens (e-mailadres of gebruikersnaam en wachtwoord) of andere accounts die je hebt gekoppeld (Google- of Apple-ID).

    Voltooi de volgende stappen

    1. Ga naar de Nintendo-accountwebsite.
    2. Voer het e-mailadres/de gebruikersnaam en het wachtwoord voor je Nintendo-account in of selecteer een Google-account of Apple ID die je aan je Nintendo-account hebt gekoppeld om in te loggen met die inloggegevens.
      • Als je het wachtwoord bent vergeten of nooit een wachtwoord hebt ingesteld, kies dan WACHTWOORD VERGETEN? en voer het e-mailadres in dat aan je Nintendo-account is gekoppeld. Je ontvangt een e-mail met de stappen om je wachtwoord te herstellen.
      • Als je het wachtwoord voor een kinderaccount bent vergeten, kan dit worden gereset in de instellingen van familiegroepen voor de Nintendo-account van de ouder of voogd.
    3. Als je tweestapsverificatie hebt ingeschakeld, wordt je gevraagd om een extra code in te voeren. Start de Google Authenticator-app op je smartapparaat, voer de code in die wordt weergegeven en selecteer Bevestigen.

    Als het probleem nog steeds niet is opgelost

    Als je na het volgen van deze stappen problemen hebt met inloggen op je Nintendo-account, neem dan contact op met onze klantenservice.