Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 18 mei 2018

Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen voor Hyrule Warriors: Definitive Edition. Start de game terwijl je systeem verbonden is met het internet om de update te downloaden. Na deze update is de softwareversie 1.0.1.

Inhoud van de update

  • Lost een probleem op waarbij de beginlevels van Tetra en de King of Hyrule verschillen op basis van in welke stand ze zijn vrijgespeeld. Tetra wordt op level 34 vrijgespeeld, en de King of Hyrule op level 37.
  • Lost een probleem op waarbij de Magic-meter zich niet vult op het eerste niveau van Smash Boost Power.
  • Lost een probleem op waarbij de game soms direct na het opstarten van de Legend-stand "Liberation of the Triforce" stopt.
  • Lost een probleem op waarbij een deel van de stemmen niet correct worden afgespeeld.
  • Lost een probleem op waarbij de speler geen toegang heeft tot vrijgespeelde kaarten als de game direct na het vrijspelen van het maangebied op de Termina-kaart opnieuw wordt opgestart.
  • Lost een aantal kleine problemen op.

Aanvullende informatie

Het downloaden van updates heeft geen gevolgen voor je opgeslagen gegevens.

Mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart (ga naar Service en info voor meer informatie). Je kunt zien hoeveel vrije ruimte er in het systeemgeheugen of op de microSD-kaart is door vanuit het HOME-menu naar de systeeminstellingen te gaan en daar Geheugenbeheer te kiezen.

Gerelateerde categorieën