• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Software-update: 14 maart 2018

  Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen in Splatoon 2. Om de software bij te werken start je de game op terwijl je Nintendo Switch-systeem is verbonden met het internet. De softwareversie na deze update is 2.3.2.

  Inhoud van de update

  Aanpassingen aan de multiplayerstand

  • Probleem verholpen waardoor spelers die een sliding of superlanding uitvoerden in Piranha Plaza, soms werden behandeld alsof ze buiten de kaart waren terechtgekomen.
  • Probleem verholpen waardoor verschillende kleuren inkt moeilijk waren te onderscheiden tijdens festivals in het Planktonstadion.

  Aanvullende informatie

  Met versie 2.3.2 kun je niet langer potjes spelen met spelers die een eerdere versie gebruiken.

  Opmerking: mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart (ga naar Service en info voor meer informatie). Je kunt zien hoeveel vrije ruimte er in het systeemgeheugen of op de microSD-kaart is door vanuit het HOME-menu naar de systeeminstellingen te gaan en daar GEHEUGENBEHEER te kiezen.

  Gerelateerde categorieën