Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 9 mei 2018

Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen in Splatoon 2. Om de software bij te werken start je de game op terwijl je Nintendo Switch-systeem is verbonden met het internet. De softwareversie na deze update is 3.0.1.

Inhoud van de update

Rangaanpassingen

  • Er is een probleem opgelost voor rang X waarbij het waarschuwingsbericht 'Gevaar!' per vergissing verscheen net nadat de berekeningsperiode was verstreken.

Aanpassingen aan de campaign voor singleplayer

  • Er is een probleem opgelost waarbij soms onbedoelde tekst werd weergegeven voor een aantal van Callie's gameplay-analyseberichten.

Andere aanpassingen

  • Er is een probleem opgelost voor privégevechten in de Flipper waarbij de game werd afgesloten bij het veranderen van je uitrusting.
  • Er is een probleem opgelost waarbij storing op het scherm ontstond als het spel een langere tijd actief was.
  • Er is een probleem opgelost dat zich bij specifieke haarstijlen bij bepaalde uitrustingen voordeed. Bij het wisselen tussen de kind- en de inktvisvorm werden delen van het haar van het personage herhaaldelijk verkeerd weergegeven.

Aanvullende informatie

Als je update 3.0.1 hebt geïnstalleerd, kun je geen match aanmaken in de Flipper met spelers die nog een oudere versie hebben.

Mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart (ga naar Service en info voor meer informatie). Je kunt zien hoeveel vrije ruimte er in het systeemgeheugen of op de microSD-kaart is door vanuit het HOME-menu naar de systeeminstellingen te gaan en daar GEHEUGENBEHEER te kiezen.

Gerelateerde categorieën