Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 2 mei 2017

Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen om de spelervaring te verbeteren. Om de software bij te werken start je de game op terwijl je Nintendo Switch-systeem is verbonden met het internet. De softwareversie na deze update is v1.2.0.

Inhoud van de update

  • Deze update geeft spelers de mogelijkheid om de game te spelen met voice-overs in negen verschillende talen. Beschikbare talen: Engels, Japans, Frans (Frankrijk), Frans (Canada), Duits, Spaans (Spanje), Spaans (Latijns-Amerika), Italiaans en Russisch.
  • De update bevat verschillende verbeteringen om de gebruikers een nog betere ervaring en nog meer plezier te bieden.

Aanvullende informatie

Het downloaden van updates heeft geen gevolgen voor je opgeslagen gegevens.

Let op: je hebt 88 MB vrije ruimte nodig om deze software-update uit te voeren. Mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart (ga naar Service en info voor meer informatie). Je kunt zien hoeveel vrije ruimte er in het systeemgeheugen of op de microSD-kaart is door vanuit het HOME-menu naar de systeeminstellingen te gaan en daar GEHEUGENBEHEER te kiezen.

Gerelateerde categorieën