Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 8 augustus 2017

Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen om de spelervaring te verbeteren. Om de software bij te werken start je de game op terwijl je Nintendo Switch-systeem is verbonden met het internet. De softwareversie na deze update is v1.3.1.

Inhoud van de update

  • De update lost een probleem op met DLC-pakket 1: De Meesterproeven, dat je kunt krijgen met de uitbreidingspas. Door deze bug werden bepaalde vijanden die je voor Kilton had verslagen, niet meegerekend als je in de meesterstand speelde.
  • Je kunt nu bepaalde in-game items krijgen wanneer je de game opstart vanuit bepaalde artikelen die worden gepubliceerd op het kanaal 'The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Tips voor de wildernis' via het nieuws in het HOME-menu.
    • Afhankelijk van je voortgang in de game en je locatie, heb je geen toegang tot bepaalde items.
  • De update bevat verschillende verbeteringen om de gebruikers een nog betere ervaring en nog meer plezier te bieden.

Aanvullende informatie

Het downloaden van updates heeft geen gevolgen voor je opgeslagen gegevens.

Mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart (ga naar Service en info voor meer informatie). Je kunt zien hoeveel vrije ruimte er in het systeemgeheugen of op de microSD-kaart is door vanuit het HOME-menu naar de systeeminstellingen te gaan en daar Geheugenbeheer te kiezen.

Gerelateerde categorieën