Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 19 januari 2017

Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen in Xenoblade Chronicles 2. Om de software bij te werken start je de game op terwijl je Nintendo Switch-systeem is verbonden met het internet. De softwareversie na deze update is 1.2.0.

Inhoud van de update

  • Er is een probleem opgelost waarbij bepaalde onderdelen die ingesteld werden voor een specifieke vaardigheid (Skill RAM), een foutieve uitwerking gaf.
  • De normale missie in Gormott "The Riddle on the Wall" is aangepast. Het is nu mogelijk om deze missie te voltooien zonder dat speler voortgang moet maken in het hoofdverhaal.
  • De missie "Birds of a feather" voor Finch zijn Blade is aangepast. Het is nu mogelijk om deze missie te voltooien zonder dat speler voortgang moet maken in het hoofdverhaal.
  • Er is een probleem opgelost in "Precious Yearnings", een missie voor Agate's Blade, waardoor het niet mogelijk was om de missie verder te zetten.
  • Er is een nieuwe functie toegevoegd waardoor spelers het eerste pakket met missies en het tweede pakket met voorwerpen die gelinkt zijn aan de uitbreidingspas kunnen ontvangen.
  • Ingesproken stukken in de menu's kunnen nu overgeslagen worden met de A-knop of B-knop.

Aanvullende informatie

Het downloaden van updates heeft geen gevolgen voor je opgeslagen gegevens.

Mogelijk heb je extra opslagruimte nodig om deze content te kunnen downloaden. Als er niet genoeg vrije ruimte is in het systeemgeheugen van het Nintendo Switch-systeem, gebruik dan een compatibele microSD-kaart (ga naar Service en info voor meer informatie). Je kunt zien hoeveel vrije ruimte er in het systeemgeheugen of op de microSD-kaart is door vanuit het HOME-menu naar de systeeminstellingen te gaan en daar Geheugenbeheer te kiezen.

Gerelateerde categorieën