• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Super Nintendo Entertainment System-controller: overzicht en veelgestelde vragen

    De Super Nintendo Entertainment System-controller is bedoeld voor gebruik met de Super Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online-gamecollectie op Nintendo Switch. De controller is ontworpen om eruit te zien en te werken als de originele controller voor het Super NES-systeem, wat een authentiek gevoel toevoegt aan het spelen van Super NES-games.

    De Super Nintendo Entertainment System-controller wordt geleverd in een enkele verpakking met daarin een (1) controller en een (1) USB-oplaadkabel. Hij is exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch Online-leden (maximaal vier per Nintendo-account).

    Algemene informatie

    Wat heeft de Super NES-controller te bieden?

    De Super NES-controller zorgt voor een leuk, nostalgisch gevoel tijdens het spelen van Super NES-games of NES-games, maar is niet vereist. De games kunnen ook gespeeld worden met Joy-Con-controllers of een Nintendo Switch-Pro-controller.

    Is de Super NES-controller vereist om Super NES – Nintendo Switch Online-games te spelen?

    De Super NES-controller zorgt voor een leuk, nostalgisch gevoel tijdens het spelen van Super NES-games of NES-games, maar is niet vereist. De games kunnen ook gespeeld worden met Joy-Con-controllers of een Nintendo Switch-Pro-controller.

    Kan deze controller gebruikt worden met andere Nintendo Switch-software dan Super NES – Nintendo Switch Online-games?

    De Super NES-controller is ontwikkeld voor gebruik met Super NES – Nintendo Switch Online-games en NES - Nintendo Switch Online-games. Het is niet gegarandeerd dat hij met andere software werkt.

    Hoe kan ik de Super NES-controller opladen?

    Spelers kunnen de meegeleverde USB-oplaadkabel gebruiken om de controller via de Nintendo Switch-houder op te laden. Je kunt de controller ook op de Nintendo Switch-voeding (apart verkrijgbaar) aansluiten.

    Hoe lang werkt de controller nadat hij opgeladen is?

    De controller kan afhankelijk van het gebruik ongeveer 20 uur gebruikt worden nadat hij opgeladen is. De controller kan in ongeveer 3,5 uur volledig worden opgeladen.

    Is dit dezelfde Super NES-controller als die voor het Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System? Kan de Nintendo Classic Mini: Super NES-controller gebruikt worden met Nintendo Switch-games?

    De Nintendo Classic Mini: Super NES-controller verschilt van de Super NES-controller die voor gebruik met Nintendo Switch-games ontwikkeld is. De twee zijn niet uitwisselbaar.


    Bestellen

    Hoe kan ik een Super NES-controller kopen?

    Nintendo Switch Online-leden kunnen maximaal vier draadloze Super NES-controllers per Nintendo-account bestellen voor € 29,99 per stuk (plus verzending).

    De controller kan aangeschaft worden door gebruikers met een actief betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap. (De aanbieding geldt niet voor wie een gratis proefabonnement heeft.)

    Meer informatie over de aanschaf van een Super NES-controller vind je hier.

    In welke Europese landen is de controller beschikbaar?

    De controller is beschikbaar in 30 landen: België, Bulgarije, Cyprus, Duitsland, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Litouwen, Luxemburg, Letland, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

    Waarom kan ik de controller niet bestellen in Rusland of Zuid-Afrika?

    Helaas is vanwege een aantal logistieke factoren de controller op dit moment niet gepland voor release in Rusland of Zuid-Afrika.

    Is dit een tijdelijke aanbieding?

    De Super NES-controller is beschikbaar voor Nintendo Switch Online-leden zolang de voorraad strekt.

    Kunnen extra mensen in mijn familielidmaatschap hun eigen Super NES-controller bestellen?

    Ja. Elk lid van een familielidmaatschap kan maximaal vier draadloze Super NES-controllers bestellen.