Welkom bij de Nintendo-klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Uitloggen bij een Nintendo-account

Instructies voor het uitloggen bij een Nintendo-account.

Aanvullende informatie:

  • Als meerdere mensen gebruik maken van je smart device of pc, zorg er dan voor dat alle accounts, die zijn verbonden met een Nintendo-account, zijn uitgelogd (zoals NNID, Facebook, Google, of Twitter). Anders denk de browser misschien dat je nog bent ingelogd.
  • Om uit te loggen bij meerdere browsers en apparaten, ga je naar ''Login- en Beveiligingsinstellingen'' op je profiel, en ''Bekijk'' dan je Login Geschiedenis. Je kunt uitloggen op alle apparaten, of specifieke apparaten kiezen waar je in de laatste 30 dagen op hebt ingelogd.

Wat kun je doen:

  1. Selecteer je gebruikersnaam in de hoek rechtsboven om het menu te openen, wanneer je bent ingelogd op een Nintendo-account.
  2. Klik op ''Uitloggen'' om uit te loggen bij je Nintendo-account.
  3. Als je een NNID of social network service hebt verbonden aan je Nintendo-account, zorg er dan voor dat je hierop ook bent uitgelogd op je pc of smart device.
    • Voor Twitter, Facebook en/of Google - ga naar de website(s) die zijn verbonden aan je Nintendo-account en log uit bij iedere website. Als je niet weet hoe je bij een bepaalde website moet uitloggen, raadpleeg dan het helpcentrum van deze website voor hulp.

Gerelateerde categorieën