Klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Een gebruikersaccount verwijderen op de Nintendo Switch

Omschrijving:

Instructies voor het verwijderen van een gebruikersaccount op de Nintendo Switch.

Belangrijk:

Het verwijderen van een gebruikersaccount leidt tot het verlies van alle bijbehorende gegevens. Opgeslagen gegevens kunnen niet worden teruggehaald zodra deze zijn verwijderd.

Aanvullende informatie:

Als de gebruikersaccount is gekoppeld aan een Nintendo-account, wordt de Nintendo-account niet verwijderd. Software die je met de account hebt gekocht, kan echter niet meer worden gespeeld totdat de Nintendo-account gekoppeld is aan een nieuwe gebruikersaccount.

Volg deze stappen:

  1. Kies SYSTEEMINSTELLINGEN vanuit het HOME-menu.
  2. Scroll naar beneden om “Gebruiker” op te lichten en selecteer daarna de juiste gebruikersaccount.
  3. Scroll helemaal naar beneden en kies GEBRUIKER VERWIJDEREN.
    • Als je een pincode voor het ouderlijk toezicht hebt ingesteld, wordt je gevraagd deze in te voeren. (Pincode vergeten?)
  4. Vink het vakje naast “Delete” aan en kies VOLGENDE.
    • Als een Nintendo-account is gekoppeld, selecteer dan BEVESTIGEN en vervolgens ONTKOPPELEN om de Nintendo-account te ontkoppelen.
  5. Kies DEZE GEBRUIKER VERWIJDEREN.
  6. Kies OKÉ zodra de account is verwijderd om terug te keren naar de systeeminstellingen.