• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Zo gebruik je de Eilandpromotor-webdienst van Animal Crossing: New Horizons

    In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de Eilandpromotor van Animal Crossing: New Horizons kunt gebruiken om digitale promoposters en promovideo's van je eiland te maken die je met anderen buiten de game kunt delen.

    De Eilandpromotor van Animal Crossing: New Horizons is een webdienst die beschikbaar is voor spelers van Animal Crossing: New Horizons met een Nintendo-account. Je hebt geen app nodig, maar de dienst werkt alleen als je de website opent op een smartphone of smartapparaat.

    Opmerking

    • Je hebt een Nintendo-account nodig om de Eilandpromotor-dienst te gebruiken.
    • Je kunt alleen onbewerkte screenshots en video's van Animal Crossing: New Horizons gebruiken die zijn opgenomen op een Nintendo Switch-systeem.
    • Het is mogelijk dat de dienst niet herkent dat een screenshot of video inderdaad afkomstig is van Animal Crossing: New Horizons. Gebruik in dit geval een ander screenshot of een andere video.
    • Om media van Twitter te kunnen gebruiken heb je een Twitter-account nodig en moet je 13 jaar of ouder zijn. Daarnaast moet de media op Twitter gepost zijn vanuit het album in het HOME-menu van de Nintendo Switch, mag de media alleen afkomstig zijn uit een van je laatste 1000 Twitter-berichten en moet het Twitter-bericht een van de volgende hashtags bevatten: #AnimalCrossing #ACNH #どうぶつの森 #动物森友会 #動物森友會 #동물의숲.
    • Lees de vragen en antwoorden op de Eilandpromotor-website voor meer informatie.

    Voltooi de volgende stappen

    1. Open de Eilandpromotor-website op je smartphone of smartapparaat.
    2. Log in op je Nintendo-account.
    3. Kies of je een promoposter wilt maken (met een screenshot en slagzin) of een promovideo (met meerdere screenshots of video's).
    4. Upload je screenshots of video's van de Animal Crossing: New Horizons-game vanaf je Nintendo Switch-systeem door middel van de media die je hebt opgeslagen op je smartphone of op Twitter hebt gepost. Foto's en video's die niet direct zijn opgenomen op je Nintendo Switch-systeem kunnen niet worden geüpload.

    Waar wil je de screenshots of video's naar uploaden?

    1. Tik op het pluspictogram als daarom gevraagd wordt om het media-album op je telefoon te openen.
    2. Kies het screenshot of de video van Animal Crossing: New Horizons die je wilt gebruiken.
    3. Bewerk je promoposter of promovideo naar wens en download deze als je klaar bent.
      • Het kan 5 minuten of langer duren om een promovideo te verwerken nadat deze klaar is.
      • Als je de website afsluit terwijl je je promoposter of promovideo aan het maken bent, gaat je werk verloren en zul je opnieuw moeten beginnen. Als een promovideo klaar is met verwerken, kun je binnen 48 uur terugkeren naar de URL die je ontvangt en inloggen met je Nintendo-account om hem te downloaden.
    4. Nu kun je je gedownloade promoposter of promovideo delen met anderen en met je eiland pronken!
    1. Tik op AAN TWITTER KOPPELEN wanneer daarom gevraagd wordt.
    2. Voer de inloggegevens van je Twitter-account in om Eilandpromotor toegang te geven tot je account. Tik vervolgens op INLOGGEN.
    3. Er wordt een lijst getoond van maximaal 200 screenshots of video's van Animal Crossing: New Horizons die je op Twitter hebt gepost.
    4. Kies het screenshot of de video die je wilt gebruiken.
    5. Bewerk je promoposter of promovideo naar wens en download deze als je klaar bent.
      • Het kan 5 minuten of langer duren om een promovideo te verwerken nadat deze klaar is.
      • Als je de website afsluit terwijl je je promoposter of promovideo aan het maken bent, gaat je werk verloren en zul je opnieuw moeten beginnen. Als een promovideo klaar is met verwerken, kun je binnen 48 uur terugkeren naar de URL die je ontvangt en inloggen met je Nintendo-account om hem te downloaden.
    6. Nu kun je je gedownloade promoposter of promovideo delen met anderen en met je eiland pronken!