• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Zo kun je een Nintendo Switch-systeem terugzetten naar de fabrieksinstellingen zonder opgeslagen gegevens te verwijderen

    Instructies voor het terugzetten van een Nintendo Switch-systeem naar de fabrieksinstellingen zonder dat er opgeslagen gegevens verwijderd worden.

    Aanvullende informatie:

    • Opgeslagen gegevens, schermafbeeldingen, video’s en gebruikersinformatie zullen niet worden verwijderd. Alle software die is opgeslagen op de microSD-kaart (behalve schermafbeeldingen en video's) zal echter onbruikbaar zijn.
    • Deze methode moet alleen worden gebruikt als je van plan bent om je systeem te houden. Als je binnenkort niet meer over het systeem beschikt (als je het bijvoorbeeld verkoopt of aan iemand geeft), kun je al je opgeslagen gegevens en gebruikersinformatie wissen door het systeem volledig terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

    Belangrijk:

    Het herstellen van de fabrieksinstellingen wordt gedaan in de herstelstand. Deze stand is niet toegankelijk als het systeem aan staat of in de slaapstand staat.

    Volg deze stappen:

    1. Zet het systeem uit.
      • Houd de POWER-knop twaalf seconden ingedrukt om het systeem geforceerd af te sluiten indien het systeem niet reageert.
    2. Als het systeem is uitgeschakeld, houd dan de volumeknoppen (+) en (-) ingedrukt en druk vervolgens op de POWER-knop om het systeem aan te zetten.
      • Houd de volumeknoppen ingedrukt tot het menu voor de herstelstand verschijnt.
      hac_photo_console_power_volume_buttons.jpg
    3. Zodra je in de herstelstand bent, kies je FABRIEKSINSTELLINGEN HERSTELLEN ZONDER OPGESLAGEN GEGEVENS TE WISSEN.
      • Als je een pincode voor het ouderlijk toezicht hebt ingesteld, wordt je gevraagd deze in te voeren. (Pincode vergeten?)
    4. Lees de informatie en kies vervolgens VOLGENDE > FABRIEKSINSTELLINGEN HERSTELLEN ZONDER OPGESLAGEN GEGEVENS TE WISSEN.

    Gerelateerde categorieën