Klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Zo kun je je bestaande vrienden bekijken en beheren

Instructies voor het bekijken van vrienden die je hebt toegevoegd op de Nintendo Switch en voor het beheren van bestaande vrienden, zoals het verwijderen of blokkeren.

Belangrijk:

Je moet je gebruikersaccount koppelen met een Nintendo-account om de vriendenfuncties te gebruiken.

Aanvullende informatie:

Elke gebruiker kan maximaal 300 vrienden hebben.

Volg deze stappen:

  1. Selecteer je gebruikerspictogram in het HOME-menu om je gebruikerspagina te openen.
  2. Markeer VRIENDENLIJST om een lijst met al je vrienden te bekijken.
  3. Selecteer een vriend om deze te bekijken of voer de volgende acties uit:
    • Beste vrienden

      Als je een gebruiker tot beste vriend maakt, wordt deze bovenaan je vriendenlijst weergegeven.

    • Een vriend verwijderen

      Als je een vriend verwijdert, word jij ook verwijderd uit de vriendenlijst van die gebruiker.

    • Iemand blokkeren

      Geblokkeerde gebruikers kunnen je geen vriendschapsverzoeken sturen en de kans om ze online tegen te komen is kleiner. Gebruikers krijgen geen melding als je ze blokkeert.