Klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Zo kun je je opgeslagen gegevens overdragen naar een ander Nintendo Switch-systeem.

Omschrijving:

Instructies voor het overdragen van opgeslagen gegevens van een specifieke game van het ene systeem in de Nintendo Switch-familie naar het andere.

Belangrijk:

  • Met deze functie kun je één opgeslagen bestand per game per gebruiker overdragen van het ene systeem in de Nintendo Switch-familie naar het andere.
  • Hiermee wordt geen kopie van je opgeslagen gegevens gemaakt. Zodra het overdragen is voltooid, worden de opgeslagen gegevens op het oorspronkelijke systeem verwijderd.
  • Je hebt geen Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig om deze functie te gebruiken.

Aanvullende informatie:

  • Opgeslagen gegevens kunnen alleen worden overgedragen tussen gebruikers die zijn gekoppeld aan dezelfde Nintendo-account.
  • Beide systemen moeten over systeemversie 8.0.0 of hoger beschikken, moeten zijn verbonden met het internet en moeten in de buurt van elkaar zijn.

Volg deze stappen:

Op het oorspronkelijke systeem

  1. Ga naar het HOME-menu en kies SYSTEEMINSTELLINGEN > GEHEUGENBEHEER > OPGESLAGEN GEGEVENS OVERDRAGEN.
  2. Kies OPGESLAGEN GEGEVENS NAAR EEN ANDER SYSTEEM VERSTUREN en kies daarna de gebruiker wiens opgeslagen gegevens je wilt versturen.
    ss-switch-system-settings-transfer-save-data-select-user.jpg
  3. Kies de opgeslagen gegevens die je naar een ander systeem wilt versturen.
    ss-switch-system-settings-transfer-save-data-select-file.jpg
  4. Kies OPGESLAGEN GEGEVENS VERSTUREN.

    Belangrijk:

    Zodra de opgeslagen gegevens zijn verstuurd, zullen deze worden verwijderd van het oorspronkelijke systeem.


    ss-switch-system-settings-transfer-save-data-send-file.jpg

Op het doelsysteem

  1. Ga naar het HOME-menu en kies SYSTEEMINSTELLINGEN > GEHEUGENBEHEER > OPGESLAGEN GEGEVENS OVERDRAGEN.
  2. Kies OPGESLAGEN GEGEVENS ONTVANGEN en plaats beide systemen in de buurt van elkaar.
    ss-switch-system-settings-transfer-save-data-receive-file.jpg

    Belangrijk:

    • Als er al bestaande opgeslagen gegevens voor dezelfde software op het doelsysteem aanwezig zijn, kun je de overdracht annuleren of OPGESLAGEN GEGEVENS OVERSCHRIJVEN kiezen om door te gaan.
    • Houd er rekening mee dat overschreven gegevens niet kunnen worden hersteld als ze zijn verwijderd.
  3. Kies OKÉ zodra het overdragen van de opgeslagen gegevens is voltooid. Je kunt nu op het doelsysteem doorgaan met je game.