• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Downloadgames voor Wii U en Nintendo 3DS op de officiële website van Nintendo kopen met een Nintendo Network ID

  Om downloadgames voor de Wii U en een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen op de officiële website van Nintendo, heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het apparaat waarop je de software wilt downloaden. Daarnaast moet je het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, samenvoegen met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID.

  Om downloadgames voor de Nintendo Switch te kunnen kopen op de officiële website van Nintendo heb je geen Nintendo Network ID nodig, maar wel een Nintendo-account. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het apparaat waarop je de software wilt downloaden.

  Je kunt meer te weten komen over Nintendo Network ID's op onze klantenservicepagina over Nintendo Network ID's. Als je je wachtwoord voor het Nintendo Network bent vergeten, kun je een tijdelijk wachtwoord aanvragen op de Nintendo Network ID-website. Je kunt je Nintendo Network ID koppelen aan je Nintendo-account onder GEKOPPELDE ACCOUNTS op de Nintendo-accountwebsite. Als je vragen hebt over Nintendo-accounts, neem dan contact op met service@nintendo.de.

  Neem voor alle andere vragen over Nintendo, zoals reparatie-aanvragen, technische ondersteuning en vragen over de Nintendo eShop, contact op met onze klantenservice via onze contactpagina.