Klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Rechtstreeks software in de Nintendo eShop kopen op de officiële website van Nintendo

Om downloadgames te kunnen kopen op de officiële website van Nintendo heb je een Nintendo-account nodig. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het apparaat waarop je de software wilt downloaden. Als je de software wilt downloaden op een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie, moet de Nintendo-account ook gekoppeld zijn aan een Nintendo Network ID, en moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID.

Voordat je inlogt met een Nintendo-account, komen de aanbiedingen die je ziet, overeen met de landinstelling van de website. Als de landinstelling van je Nintendo-account anders is, kan nadat je bent ingelogd met een Nintendo-account, de informatie worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

  • Sommige games zijn mogelijk niet te koop. Het aanbod bestaat vrijwel alleen uit games voor de Nintendo Switch, de Nintendo 3DS en de Wii U. Games voor de Wii, Nintendo DS en andere systemen die voor 2011 zijn uitgebracht, zijn niet verkrijgbaar.
  • Bepaalde games zijn mogelijk nog niet te koop. Deze worden later te koop aangeboden.
  • De distributie van sommige games wordt mogelijk stopgezet.

Populaire pagina's