• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Betaalmogelijkheden voor de aankoop van fysieke producten in de My Nintendo Store

  Het is belangrijk om te weten dat fysieke producten en downloadbare games een verschillende afrekenmethode gebruiken. Deze pagina gaat over betaalmogelijkheden die beschikbaar zijn voor de aankoop van fysieke producten. Kom hier meer te weten over betaalmogelijkheden voor downloadbare games.

  Als je fysieke producten in de My Nintendo Store koopt, kun je met creditcard of (deels) met My Nintendo Store-vouchers betalen. Elke betaalmogelijkheid zal door ons gecontroleerd worden tijdens het afrekenen.

  Creditcard

  De volgende creditcards worden ondersteund in de My Nintendo Store: VISA en Mastercard. We zullen de combinatie van het kaartnummer, vervaldatum en het CVV-nummer gebruiken om de informatie te verifiëren. Het CVV-nummer is terug te vinden op de achterzijde van je kaart en bewijst dat je de kaart in je bezit hebt. Dit nummer is niet je geheime PIN-code.

  My Nintendo Store-vouchers

  Met My Nintendo Store-vouchers krijg je een korting op je aankoop. Kom hier meer te weten over het gebruik van My Nintendo Store-vouchers.

  Let op: geld dat je uitgeeft in de Nintendo eShop (inclusief Nintendo eShop Cards) kan alleen gebruikt worden om digitale producten te kopen. Het is niet mogelijk om hiermee fysieke producten te kopen in de My Nintendo Store.

  Als deze informatie je niet verder geholpen heeft, neem dan contact met ons op.