• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Het gebruik van My Nintendo Store-vouchers om korting te krijgen op fysieke producten in de My Nintendo Store

  Bij de aankoop van fysieke producten is het mogelijk om tijdens het afrekenen My Nintendo Store-vouchers te gebruiken. Deze vouchers geven je korting op het totaalbedrag van je bestelling.

  Hoe kan ik ze verkrijgen?

  My Nintendo Store-vouchers zijn verkrijgbaar als My Nintendo-beloningen. Gouden punten die je hebt verzameld op My Nintendo kunnen ingewisseld worden voor beloningen op de My Nintendo-website. Deze beloningen komen niet alleen in de vorm van My Nintendo Store-vouchers, dus aarzel niet om te kijken wat je er allemaal voor kunt krijgen! Op de My Nintendo-website kun je ook lezen op welke manieren je gouden punten kunt verzamelen.

  Hoe gebruik ik ze?

  Tijdens het afrekenen kun je de code van een My Nintendo Store-voucher invullen. Dit gebeurt op de pagina waar je je betaalgegevens ingeeft. Na het gebruiken van je code zal het subtotaal verminderd worden met de waarde van de My Nintendo Store-voucher. De code wordt gedeactiveerd na het afronden van de bestelling.

  Waar moet ik rekening mee houden?

  • Om een My Nintendo Store-voucher te kunnen gebruiken moet je totaalbedrag van je besteling minimaal € 20,00 zijn.
  • Het maximale bedrag van de korting bedraagt € 5,00.
  • De korting heeft geen betrekking op de verzendkosten.
  • Per bestelling kun je slechts één My Nintendo Store-voucher gebruiken. Het is aanbevolen om je My Nintendo Store-voucher te activeren via de My Nintendo-website zodra je weet wat je wilt bestellen.
  • My Nintendo Store-vouchers kunnen niet gebruikt worden voor het aankopen van downloadbare games in de Nintendo eShop.
  • My Nintendo Store-vouchers zijn slechts een jaar geldig.

  De algemene voorwaarden van de My Nintendo Store-vouchers zijn terug te vinden op de My Nintendo-website. Als je je bestelling gedeeltelijk met een My Nintendo Store-voucher betaald hebt, en je wilt je bestelling terugsturen, raden we je aan om het beleid voor retourzendingen door te nemen.

  Wat moet ik doen als de code op mijn voucher niet werkt?

  We gaan ervan uit dat je de code meermaals hebt geprobeerd, dus is er waarschijnlijk iets mis met de manier waarop de code wordt gevalideerd. Je kunt de code niet meer gebruiken als jij of iemand anders de code eerder heeft gebruikt. Als de code nog nooit gebruikt is, ligt het probleem waarschijnlijk bij ons. Neem contact met ons op, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.