• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Video's en afbeeldingen bekijken

    In de verschillende onderdelen van de website tref je allerlei video's en afbeeldingen aan. Ze kunnen los verschijnen of in galerieën. Als je ze selecteert, wordt er afspeelsoftware geopend waarin je de verschillende media kunt bekijken. De gekozen afbeelding of video wordt bovenin geopend, terwijl de andere media uit die galerij daaronder in een rij verschijnen.

    Als je een video hebt geselecteerd, begint deze na kort te hebben geladen automatisch af te spelen. Direct onder de video zie je een voortgangsbalk, waarmee je naar een bepaald moment in de video kunt springen. Met de opties daar weer onder kun je de video als je wilt pauzeren en hervatten, het volume wijzigen en de video in volledig scherm weergeven. Wanneer je een video in volledig scherm afspeelt, kun je weer teruggaan naar de normale weergave door nogmaals op de volledig-schermknop of op Escape te drukken.

    Je kunt de mediaspeler volledig sluiten door te kiezen voor het sluitpictogram rechtsboven of door op Escape te drukken.