• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Wat kan ik doen als ik mijn pincode voor Ouderlijk toezicht vergeet?

  Als je je pincode bent vergeten, kun je die opnieuw instellen door de volgende stappen te doorlopen.

  1. Open de software voor het ouderlijk toezicht in het Wii U-menu.
  2. Kies OUDERLIJK TOEZICHT en raak PINCODE VERGETEN aan.
  3. Je wordt verzocht om de geheime vraag te beantwoorden. Zodra je deze goed hebt beantwoord, krijg je toegang tot het beginscherm voor het ouderlijk toezicht. Je kunt hier je pincode opnieuw instellen door PINCODE WIJZIGEN te kiezen en de instructies op het scherm te volgen.

  Als je het antwoord op de geheime vraag bent vergeten, kun je een verzoek indienen om de ontgrendelcode naar het geregistreerde e-mailadres te sturen door de volgende stappen te doorlopen.

  1. Open de software voor ouderlijk toezicht in het Wii U-menu.
  2. Kies OUDERLIJK TOEZICHT en raak PINCODE VERGETEN aan.
  3. Kies WEET NIET als je wordt gevraagd om de geheime vraag te beantwoorden. Als het gedeeltelijk getoonde e-mailadres juist is, kies je OKÉ. Het systeem maakt verbinding met het internet en toont verdere informatie. Kort hierna wordt er een e-mail met de ontgrendelcode naar het geregistreerde e-mailadres verstuurd. De ontgrendelcode kan gedurende 48 uur worden gebruikt.
   • Als het gedeeltelijk getoonde e-mailadres niet juist is, kies je ANNULEREN en volg je de instructies op het scherm. Noteer het getoonde informatienummer en neem contact op met de klantenservice om de ontgrendelcode te ontvangen.
   • Als het niet mogelijk is om een e-mail met de ontgrendelcode te ontvangen, bijvoorbeeld omdat je geen toegang meer hebt tot een e-mailaccount of de e-mail niet aankomt, kun je contact opnemen met de Nintendo Technische Dienst. Het telefoonnummer kun je vinden op onze website.
  4. Als je de ontgrendelcode via e-mail of van de klantenservice hebt ontvangen, kies je OKÉ. In het volgende scherm kun je de ontgrendelcode invoeren, waarna je opnieuw toegang krijgt tot het ouderlijk toezicht op het Wii U-systeem.