• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Software-update: 2 september 2015

  Er is nu een software-update beschikbaar met een aantal aanpassingen om de spelervaring te verbeteren. Om de software bij te werken start je de game op terwijl je Wii U-systeem is verbonden met het internet. De softwareversie na deze update is 2.1.0.

  Let op: na deze software-update verschijnt er in de game een bericht dat er nieuwe uitrusting is toegevoegd. Deze uitrusting maakte echter deel uit van de vorige software-update. De nieuwe update voegt geen nieuwe uitrusting toe. Onze excuses voor de verwarring.

  CI16_WiiU_Splatoon_Patch210.png

  Inhoud van de update

  Veranderingen in levels

  • Arowana Mall: in alle spelstanden is de layout veranderd, zodat spelers zich niet langer onbedoeld naar een bepaalde locatie kunnen verplaatsen.
  • Camp Triggerfish: in Turf War en Splat Zones is de layout veranderd, zodat spelers zich niet langer onbedoeld naar een bepaalde locatie kunnen verplaatsen.

  Veranderingen voor standaardwapens

  • Rollers: in versie 2.0.0 werden de camerabewegingen beïnvloed als je je verplaatste terwijl je je Roller omhoog hield. Dat probleem is nu verholpen.

  Veranderingen voor extra wapens

  • Splash Wall: als je in de oude versie een bom gooide terwijl je de Splash Wall van de tegenstander raakte, dan bracht je af en toe schade toe aan spelers van de tegenpartij aan de andere kant. Dat probleem is nu verholpen.

  Veranderingen in Ranked Battles

  • Tower Control: de update lost een probleem op waarbij de getoonde afstanden hetzelfde waren als de scores dicht bij elkaar lagen.
  • Tower Control: de update verandert de weergave van de afstand als de toren is ingenomen door het andere team, als jouw team dezelfde afstand als de tegenstanders heeft behaald, maar deze niet heeft overtroffen. (In versie 2.0.0 verloor het team dat aan de leiding was één afstandspunt, maar in versie 1.3.0 en eerdere versies won het het team dat aan de leiding was één afstandspunt.)

  Andere veranderingen

  • De update lost een probleem op waarbij een software-update de foutcode 104-2230 veroorzaakt.
  • De update bevat verschillende verbeteringen om de gebruikers een nog betere ervaring en nog meer plezier te bieden.

  Aanvullende informatie

  Deze update heb je nodig om online te spelen.

  Het downloaden van updates heeft geen gevolgen voor je opgeslagen gegevens.