• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Software-update: 20 januari 2016

  Er is nu een software-update beschikbaar met een aantal aanpassingen om de spelervaring te verbeteren. Om de software bij te werken start je de game op terwijl je Wii U-systeem is verbonden met het internet. De softwareversie na deze update is 2.5.0.

  CI16_WiiU_Splatoon_Patch250.jpg

  Inhoud van de update

  Aanpassingen levels

  • Walleye Warehouse: de layout van dit level is voor de spelstand Rainmaker aangepast.
  • Arowana Mall: de layout van dit level is voor alle spelstanden aangepast, zodat spelers niet langer een onbedoelde sluiproute kunnen gebruiken.
  • Piranha Pit: de layout van dit level is voor de spelstand Tower Control aangepast, zodat spelers niet langer een onbedoelde sluiproute kunnen gebruiken.

  Aanpassingen gevechten

  • Museum d'Alfonsino: de update lost een bug op in alle spelstanden behalve Tower Control, waardoor de grootte van het met inkt bedekte gebied naast de draaiende toren in het midden van het level niet goed berekend wordt.
  • Mahi-Mahi Resort: de update lost een bug op in de spelstand Rainmaker, waardoor de Special Gauge verder wordt gevuld dan de bedoeling is, als je het schild van de Rainmaker in het midden van het level vernietigt.

  Andere veranderingen

  • De update bevat verschillende verbeteringen om de gebruikers een nog betere ervaring en nog meer plezier te bieden.

  Aanvullende informatie

  Deze update heb je nodig om online te spelen.

  Het downloaden van updates heeft geen gevolgen voor je opgeslagen gegevens.

  Let op: je hebt ten minste 768 MB vrije ruimte nodig om deze software-update uit te voeren. Afhankelijk van het Wii U-hardwarepakket dat je bezit en je gebruik ervan, heb je mogelijk een extra opslagapparaat nodig. Ga naar Gegevens opslaan voor meer informatie over extra opslagapparaten.