Klantenservice

Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

Software-update: 14 juni 2015

Er is nu een software-update beschikbaar die toegang biedt tot nieuwe functies en aanpassingen, om de spelervaring te verbeteren. Om de software bij te werken start je de game op terwijl je Wii U-systeem is verbonden met het internet. De softwareversie na deze update is 1.0.8.

CI16_WiiU_SuperSmashBrosWiiU_Patch108.jpg

Inhoud van de update

  • De update voegt een functie toe om nieuwe downloadbare content te kopen. Ga naar de officiële Super Smash Bros.-website voor meer informatie over betaalde downloadbare content.
  • De update voegt het Miiverse-level toe. Als je tijdens gevechten voor één speler of lokale gevechten voor meerdere spelers bent verbonden met het internet, verschijnen er op de achtergrond boodschappen om vechters toe te juichen. Elke vechter heeft ook een eigen community op Miiverse.
  • De balans in de game wordt aangepast.
  • Er zijn nog meer veranderingen aangebracht om de game gebalanceerder en leuker te maken.

Let op: je hebt ten minste 2,4 GB vrije ruimte nodig om deze software-update uit te voeren. Afhankelijk van het Wii U-hardwarepakket dat je bezit en je gebruik ervan, heb je mogelijk een extra opslagapparaat nodig. Ga naar Gegevens opslaan voor meer informatie over extra opslagapparaten.

Daarnaast kun je geen herhalingen afspelen die gemaakt zijn in versie 1.0.7 of ouder. Deze update heb je ook nodig om onlinefuncties van de software te kunnen gebruiken.