• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Er is vloeistof in het systeem terechtgekomen

    Als er een vloeistof in het systeem terechtkomt, zorg dan meteen dat je de stekker uit het stopcontact haalt en alle snoeren uit hun aansluitingen verwijdert. De volgende stap hangt af van welke vloeistof in het systeem terecht is gekomen.

    Water: Laat het systeem enkele dagen drogen. Gebruik geen vormen van warmte, zoals een föhn, om het proces te versnellen. Dat kan het systeem beschadigen. Als het systeem na een paar dagen wachten niet naar behoren werkt, is reparatie noodzakelijk. Aangezien dit soort schade niet onder Nintendo's garantie valt, wordt er een vergoeding gerekend voor de reparatie. Neem contact op met Nintendo om de beschikbare reparatiemogelijkheden te bespreken. Ga naar de contactpagina voor de juiste contactinformatie.

    Alle overige vloeistoffen: Omdat andere vloeistoffen dan water de interne onderdelen van het Wii-systeem kunnen aantasten, is reparatie noodzakelijk. Aangezien dit soort schade niet onder Nintendo's garantie valt, wordt er een vergoeding gerekend voor de reparatie. Neem contact op met Nintendo om de beschikbare reparatiemogelijkheden te bespreken. Ga naar de contactpagina voor de juiste contactinformatie.