• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Richt je pijlen op een superscore!

  Luchtaanval!

  Als je op een blik schiet, vliegt het door de lucht. Blijf erop schieten als het door de lucht zweeft. Zo kun je je score verdubbelen of zelfs verdrievoudigen, wanneer het blik wordt vernietigd!


  Multi-hit'!

  Blijf het doel raken zonder mis te schieten en je verdient een 'Multi-hit'! Het aantal rake schoten ('HIT's') zal toenemen en daarmee kun je bonussen verdienen! Wat zouden 50 aaneengeschakelde HIT's opleveren?


  Richt op de zwakke punten!

  "Iedere vijand heeft een zwak punt. Raak hem op dat punt om hem met één schot uit te schakelen. Wespvormige vijanden hebben een kwetsbare plek op hun lichaam, op de plaats waar hun vleugels zitten. Bij rupsachtige vijanden moet je juist mikken op het grootste blik in het lichaam. Eindbazen hebben hun eigen zwakke plekken, dus richt daarop om korte metten met ze te maken.


  Veranderen de vijanden naarmate je score toeneemt?

  Het type vijand en het aantal dat in beeld verschijnt, hangen af van je score. Als je een hoge score hebt, verschijnen er meer vijanden en is de kans groot dat het tegenstanders zijn die meer punten waard zijn!


  Ontdek verborgen vijanden!

  Vijanden loeren op je vanuit allerlei plekken, waar je ze op het eerste gezicht niet zou verwachten. Door de aanwijzer te verplaatsen, kun je deze verborgen vijanden ontdekken!


  Maximaal 530 punten!

  De score die een neergeknalde vijand je oplevert, hangt af van zijn type, zijn kleur en de plek waar hij verscheen. De hoogste score die je kunt verdienen is 530 punten! Waarom probeer je niet eens wat luchtaanvallen te combineren met multi-hits, om zo een superscore neer te zetten?