• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Kirby’s Adventure Wii

  Vrijspeelbare extra's
  Kirby’s Adventure Wii beloont je inspanningen met nieuwe content, die afhankelijk is van je prestatie. Als je bijvoorbeeld het spel hebt voltooid, krijg je toegang tot Arena Mode waarin je tegen de eindbazen kunt vechten. Bekijk onze lijst met vrijspeelbare extra's om te zien wat je ervoor moet doen!

  Arena Mode
  Je krijgt toegang tot de Arena Mode als je de Main Mode van het spel hebt voltooid. In de Arena Mode kom je tegenover de ene na de andere eindbaas te staan, en moet je steeds een bepaald aantal rondes proberen te overleven.

  Extra Mode
  Als je bij het voltooien van de Main Mode minstens 70% van de Energy Spheres hebt verzameld, krijg je toegang tot de Extra Mode. Hierin kun je het spel nog eens proberen te voltooien, maar dan met minder energie en sterkere vijanden.

  The True Arena
  Als je de Extra Mode hebt gehaald krijg je toegang tot de True Arena. Deze werkt hetzelfde als de Arena Mode, maar dan met veel sterkere eindbazen. Als je de True Arena een keer hebt voltooid, kun je het ook proberen met andere personages.

  Kirby Master!
  Als je de Main Mode en Extra Mode beide voor 100% hebt gehaald, en ook de Arena Mode en True Arena hebt gehaald, verschijnt een video in het Theatre om te vieren dat je jezelf officieel een Kirby Master mag noemen!

  Ontdek de geheime HAL-locaties
  De ontwikkelaars van HAL Laboratory, de studio achter Kirby’s Adventure Wii, hebben op verschillende manieren hun stempel op het spel gezet. Alleen de beste verkenners zullen ze vinden, maar er zijn twee geheime locaties waarin het woord "HAL" met blokken is geschreven. En dat niet alleen, je vindt in deze ruimtes ook kopieervaardigheden die erg goed van pas kunnen komen!

  Area 1
  De eerste geheime HAL-locatie vind je in Cookie Country Stage 4. Ga helemaal naar het eind van het eerste gebied in dit level, maar ga niet door de deur die naar het tweede gebied leidt. Loop in plaats daarvan voorbij de deur naar rechts tot Kirby helemaal aan de rand van het scherm staat (zo ver naar rechts als hij kan). Stap dan een eindje terug om een nieuwe deur te vinden op de plaats waar eerst alleen wat houten balken waren. Ga door deze deur om je eerste HAL-locatie te vinden!

  Area 2
  Verderop in het spel, in Stage 5 van Egg Engines, bereik je een deur die zich bevindt onder twee lopende banden vol vijanden. Reken eerst af met die vijanden, spring dan via de lopende banden omhoog, en ga zo ver mogelijk naar rechts. De zwarte rechthoek die je daar ziet is niet gewoon deel van de achtergrond; het is een deur die je rechtstreeks naar de tweede geheime HAL-locatie brengt in Kirby’s Adventure Wii.

  Kamers met kopieervaardigheden
  Aboard Aan boord van de Lor Starcutter zijn vier kamers waarin spelers alle 20 kopieervaardigheden in het spel kunnen testen. Deze kamers bevatten elk vijf kopieervaardigheden, en vijanden om je acties op te oefenen! Voor toegang tot deze kamers moet je een bepaald aantal Energy Spheres hebben verzameld. Hoeveel precies? Bekijk onze handige lijst voor de antwoorden!

  Kopieervaardighedenkamer 1 - 20 Energy Spheres.
  Kopieervaardighedenkamer 2 - 40 Energy Spheres.
  Kopieervaardighedenkamer 3 - 60 Energy Spheres.
  Kopieervaardighedenkamer 4 - 80 Energy Spheres.