• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Mii-personagekanaal: je eerste Mii-personage maken

    1. Richt in het Wii-menu met je Wii-afstandsbediening op het Mii-personagekanaal en druk op de A-knop.

      MiiCHannel1_NL.gif

    2. Kies voor 'Beginnen'.
    3. Kies of je een man of vrouw wilt maken.

      RTEmagicC_MiiGenderSelect_NL.gif

    4. Verander eigenschappen als gezichtsvorm, haarkleur en gelaatskleur van het Mii-personage.

      RTEmagicC_MiiSkin_NL.gif

    5. Gebruik de Wii-afstandsbediening om met de pictogrammen boven in beeld het gezicht van je Mii-personage tot in de details aan te passen. Verander ogen, wenkbrauwen, neus en mond. Je kunt zelfs een bril of andere accessoires toevoegen.

      RTEmagicC_MiiTune_NL.gif

    6. Kies het lichaamstype-pictogram, tweede van links, om de lengte en het gewicht van je Mii-personage te veranderen met twee schuifbalken.

      RTEmagicC_MiiSize_NL.gif

    7. Richt met de Wii-afstandsbediening op het pictogram linksboven. Richt daar op het vakje 'Personagenaam' en druk op de A-knop om een personagenaam in te voeren voor het Mii-personage. Voer de naam in met behulp van het digitale toetsenbord..
    8. Als je klaar bent met het invoeren van de personagenaam, kies je voor 'Oké'. Vervolgens mag je kiezen of je wilt dat het personage migreert. Als de migratieoptie aan staat, laat het Mii-personage zich zien op het plein van andere Wii-systemen. Hierbij wordt geen persoonlijke informatie overgedragen aan andere Wii-gebruikers.
    9. Als je klaar bent kies je voor 'Stoppen' en vervolgens voor 'Opslaan en stoppen'. (Als je je Mii-personage wilt wissen, dan kan dat in de zaal.)