• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij de Nintendo-klantenservice

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Het Wii-winkelkanaal: De cadeaufunctie gebruiken


  In 2019 sluiten we het Wii-winkelkanaal dat gebruikt wordt op de Wii en de Wii U. Dit kanaal is in gebruik sinds december 2006.

  Lees dit artikel voor alle einddata per dienst.  We willen je bedanken voor je trouwe gebruik van onze producten en je er op wijzen dat een deel van de online-diensten die worden aangeboden op het Wii-systeem per 28 juni 2013 zijn beëindigd. Wij bieden onze excuses aan degenen die gebruikmaken van deze diensten.


  Het Wii-winkelkanaal bevat de cadeaufunctie, die het mogelijk maakt om vrienden te verblijden met een downloadbaar Virtual Console-spel, WiiWare-spel of Wii-kanaal.

  Je koopt het cadeau door Wii-punten in te wisselen, net zoals je dat doet als je zelf iets koopt in het Wii-winkelkanaal. Maar nu kun je de cadeau-optie kiezen en een van je Wii-vrienden als ontvanger aanwijzen.

  Het is niet erg als je vriend of vriendin het spel of het Wii-kanaal misschien al heeft, want je wordt automatisch op de hoogte gebracht als dat het geval is. Vervolgens ben je vrij om naar een ander cadeau te zoeken voordat je je Wii-punten definitief uitgeeft.

  Om iemand te kunnen verrassen met een cadeau uit het Wii-winkelkanaal, moet de landinstelling van je Wii-systeem hetzelfde zijn als die van je vriend of vriendin. We hebben een uitgebreid overzicht van vragen en antwoorden om mogelijke onduidelijkheden weg te nemen. Je kunt deze veelgestelde vragen ook bereiken door in het hoofdmenu van het Wii-winkelkanaal voor Handleiding te kiezen.

  De cadeaufunctie van het Wii-winkelkanaal is bedoeld als een makkelijke manier om iemand om wie je geeft te verrassen. En wie weet, misschien denken anderen ook wel aan jou en verblijden ze je met het blauwe licht der verrassing.