• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Game Boy Advance Game Link-snoer

    Twee Game Boy Advance- en/of Game Boy Advance SP-systemen kunnen worden verbonden middels een Game Boy Advance Game Link-snoer. De lengte van het snoer is ongeveer 1 meter. De twee systemen kunnen verbonden worden als de geselecteerde spelcassette een stand voor meerdere spelers bevat (deze spellen zijn te herkennen aan een symbool op de verpakking).

    Op dezelfde manier kan een Nintendo GameCube Game Boy Player met één of meerdere Game Boy Advance- en/of Game Boy Advance SP-systemen verbonden worden.

    Tip: Afhankelijk van het soort spel, moet een spelcassette worden aangebracht in uitsluitend één Game Boy Advance (SP), of een spelcassette in elke Game Boy Advance (SP). Kijk voor meer informatie bij "Wat is bij een spel voor meerdere spelers het verschil tussen Single-Pak en Multi-Pak?" bij de veelgestelde vragen.

    Als je meer Game Boy Advance- en/of Game Boy Advance SP-systemen met elkaar wilt verbinden, heb je evenveel Game Boy Advance Game Link-snoeren nodig als er systemen zijn en, indien van toepassing, hetzelfde aantal van het betreffende spel.

    Aanwijzingen voor het aansluiten van Game Boy Advance Game Link-snoeren:

    • Alle systemen moeten uitgeschakeld zijn.
    • In het geval van een spel dat Multi-Pak ondersteunt, plaats je de spelcassettes (allemaal van hetzelfde spel) in de opening voor de spelcassette van iedere Game Boy Advance (SP). Als het spel Single-Pak ondersteunt, plaats je de spelcassette in de opening voor de spelcassette van de Game Boy Advance (SP) van speler één.
    • Eerst verbind je de Game Boy Advance Game Link-snoeren onderling (als meer dan twee systemen onderling verbonden worden) en daarna verbind je deze met de Game Boy Advance-aansluitingen.
    • Verbindt altijd de paars gekleurde stekker met de "EXT"-aansluiting aan de bovenkant van de Game Boy Advance of Game Boy Player van speler één. Bij de Game Boy Advance SP is dit de "EXT. 1"-aansluiting.

    Bij het spelen met 3-4 spelers:

    • Sluit de paarse stekker aan op de stekkerdoos voor het Game Boy Advance Game Link-snoer.
    • Sluit de grijze stekker aan op de "EXT"–aansluiting van de Game Boy Advance of de "EXT.1"-aansluiting van de Game Boy Advance SP.
    • Zet alle systemen aan.
    • Kijk voor meer informatie in de betreffende spelhandleidingen.