• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Kan het Game & Watch-systemen niet opladen

    Support | Game & Watch: Super Mario Bros.

    De informatie in dit artikel kan van pas komen als de interne batterij van het Game & Watch: Super Mario Bros.- of Game & Watch: The Legend of Zelda-systeem niet lijkt op te laden.

    Belangrijke informatie

    De Game & Watch-systemen kunnen worden opgeladen door:

    • Ze aan te sluiten op de inbegrepen USB-oplaadkabel (model HAC-010) en vervolgens op de Nintendo USB-voeding (model CLV-003, wordt apart verkocht).
    • Gebruik een USB-compatibele voeding als je de inbegrepen USB-oplaadkabel (model HAC-010) wilt gebruiken in een standaard stopcontact.
    • Let op: Hoewel sommige USB-compatibele apparaten de Game & Watch-systemen van stroom kunnen voorzien, kan Nintendo geen specifieke apparaten aanbevelen. Als je apparaten van derden gebruikt, zorg dan dat je de bijbehorende handleiding volgt.

    Opmerking

    • Als een Game & Watch-systeem volledig is opgeladen, kan het ongeveer 8 uur speeltijd leveren. Dit kan echter afwijken door de speelstijl, helderheid van het scherm en het volume.

    Wat moet je doen

    1. Sluit de inbegrepen USB-oplaadkabel aan op USB Type-C™-poort aan de rechterkant van het apparaat en vervolgens op de Nintendo USB-voeding (wordt apart verkocht).
      img_mach_showing_charging_cable_placement.jpg
    2. Stop de Nintendo USB-voeding in het stopcontact.
      • Als je het systeem voor het eerst aansluit om op te laden, worden het niveau van de batterij en het oplaadpictogram kort in de rechter bovenhoek van het scherm weergegeven.
        ss_mach_game_mode_showing_charging_icon.jpg
      • Je kunt het batterijniveau en het oplaadpictogram ook bekijken door in de speelstand of klokstand op de PAUSE/SET-knop te drukken.

    Wordt het oplaadpictrogram weergegeven als het systeem voor het eerst wordt aangesloten of als de PAUSE/SET-knop wordt ingedrukt?

    Geef het systeem de tijd om op te laden.

    Test de USB-oplaadkabel en Nintendo USB-voeding met een compatibel apparaat, zoals een Nintendo Switch-Pro-controller of ander accessoire.

    Als het probleem nog steeds niet is opgelost

    Als een ander apparaat wel goed oplaadt, maar het Game & Watch-systeem niet, moet dat laatste gerepareerd worden.

    Klik hier om een reparatie in te plannen.