• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Software-update: 15 april 2015

  CI7_3DS_SuperSmashBrosForNintendo3DS_Patch106.bmp

  Er is nu een software-update beschikbaar die de speelervaring op een aantal punten verbetert.

  Deze update werkt de software bij naar versie 1.0.6, zoals in deze afbeelding wordt getoond.

  Inhoud van de update

  • Nieuwe functie om downloadbare content te kopen
   Door in de game naar de winkel voor aanvullende content te gaan kun je aanvullende content kopen, waaronder extra vechters en outfits voor je Mii-vechters.
  • De balans in de game wordt aangepast.
  • De update bevat verschillende verbeteringen om de gebruikers een nog betere ervaring en nog meer plezier te bieden.

  Let op: je hebt ten minste 1800 lege blokken (ongeveer 225 MB) nodig op de SD-kaart of microSD-kaart in je systeem om deze software-update te kunnen uitvoeren. Onder 'Klantenservice' vind je meer informatie over de microSD-kaarten die we hebben getest voor de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL en over de SD-kaarten die we hebben getest voor de Nintendo 3DS, Nintendo 2DS en Nintendo 3DS XL.

  Let op: nadat je je game hebt bijgewerkt naar versie 1.0.6, kun je geen lokale gevechten spelen met spelers die versie 1.0.5 of ouder hebben. Daarnaast kun je geen herhalingen afspelen die gemaakt zijn in eerdere versies van de software. Deze update heb je ook nodig om onlinefuncties van de software te kunnen gebruiken.

  QRCodes_3DS_SuperSmashBrosForNintendo3DS.png

  QR Code

  Je kunt deze software-update downloaden door deze QR Code te scannen met de camera's van je Nintendo 3DS-systeem. Lees het gedeelte 'Software-updates voor de Nintendo 3DS downloaden' voor informatie over hoe je een QR Code scant.

  QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.

  Belangrijk:

  Je kunt je opgeslagen spelgegevens blijven gebruiken.

  De updategegevens worden opgeslagen op de SD-kaart die zich in je Nintendo 3DS-systeem bevindt. Als er niet voldoende vrije ruimte op de SD-kaart is, kan de update niet naar behoren worden geïnstalleerd. Je kunt controleren hoeveel vrije ruimte er nog op je SD-kaart is door GEHEUGENBEHEER te kiezen in de systeeminstellingen in het HOME-menu.

  Zorg ervoor dat je de updategegevens niet wist. Je kunt de updategegevens bekijken door in de systeeminstellingen GEHEUGENBEHEER → NINTENDO 3DS → AANVULLENDE CONTENT te kiezen.

  Als je bij de eerste configuratie van je Nintendo 3DS-systeem nog niet akkoord was gegaan met de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid, kun je geen verbinding maken met het internet en kun je de update niet downloaden. Ga in de systeeminstellingen naar INTERNETINSTELLINGEN → OVERIGE INFORMATIE → GEBRUIKERSOVEREENKOMST om de gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid te bekijken.

  Gerelateerde categorieën