• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Donkey Kong Country Returns 3D

  Alle KONG Letters en Puzzle Pieces verzamelen is niet gemakkelijk, maar maak je niet te druk: hulp is nabij! Lees onze tips hieronder en je zult al snel goodies grijpen alsof het niets is!

  Naar links!

  Ren niet meteen naar rechts aan het begin van een level. Wandel rustig naar de linkerkant en kijk of er iets verborgen ligt. Het zal je verbazen hoeveel er op listige wijze verborgen is, direct achter je rug! Geloof je ons niet? Ga naar links in 1-1 Jungle Hijinx en je ziet meteen wat we bedoelen!

  Blaas!

  Houd naar beneden ingedrukt op de richtingsknop en druk op de Y-knop om Donkey Kong te laten blazen. Doe dit in de buurt van paardenbloemen, lantaars, raderen en alles dat er blaasbaar uitziet. Je weet nooit wat voor geheimen er onthuld worden!

  Neem een vriend mee

  Een aantal van de KONG Letters bevinden zich op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn voor Donkey Kong alleen. Zorg dat je Diddy op zijn rug krijgt - hetzij door een DK Barrel te vinden, hetzij door je krachten te bundelen met een vriend in Local Play - en je kunt de eigenschappen van beide Kongs combineren met geweldig resultaat. Leg een grotere afstand af doot re rollen, midden in de lucht te springen en Diddy's Barrel Jet te gebruiken om te zweven. Met deze vaardigheid zul je het nog ver schoppen!

  Doe het rustig

  Blijf kalm bij het verzamelen van de goodies: als je een level niet uit kunt spelen, moet je teruggaan en alle KONG Letters die je eerder gepakt hebt opnieuw grijpen. Als je al voorbij een checkpoint bent, wordt het lastig, dus wees voorzichtig als je een levels speelt met de bedoeling om de KONG Letters te verzamelen: een misstap kan al je harde werk ongedaan maken! Puzzle Pieces vallen echter niet onder dezelfde regel; alle stukjes die je in een level verzamelt, gaan direct naar je verzameling, zodra je een level hebt uitgespeeld.