• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Informatie over Nintendo presents: New Style Boutique-updategegevens

  Opmerking over de distributie van de updategegevens voor Nintendo presents: New Style Boutique

  Het doel van deze gegevens is om een fout te herstellen die ervoor kan zorgen dat spelers niet alle kledingsartikelen in het spel kunnen verzamelen.

  Deze fout, die het verdwijnen van voorwerpen kan veroorzaken, is alleen van toepassing op de volgende kledingsartikelen:

  • Open Back Turtleneck (Chorale)

  Om te zien of deze update nodig is, kun je nagaan welke versie van Nintendo presents: New Style Boutique je in bezit hebt. Open de software in het HOME-menu en controleer de rechterbovenhoek van het bovenste schermom te zien of er een versienummer staat. Als je 'Ver 1.1.' ziet, dan heb je de update niet nodig en kun je gewoon doorspelen.

  3DS_NewStyleBoutique_Update_enGB_05.bmp

  Als je geen versienummer ziet, moet je de instructies hieronder volgen om de updategegevens te downloaden.

  Zo kun je de updategegevens voor Nintendo presents: New Style Boutique downloaden

  1. Zorg dat je systeem is verbonden met het internet

   Je Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem moet met het internet verbonden zijn, voordat je de updategegevens kunt downloaden. Als je je internetverbinding nog niet ingesteld hebt, dan kun je dit doen door in het HOME-menu van je Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL naar 'Systeeminstellingen' te gaan.

   Voor een gedetailleerde beschrijving van hoe je je Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem met het internet kunt vinden op de informatiepagina over het verbinden met internet in ons klantenservicegedeelte.

   3DS_NewStyleBoutique_Update_nlNL_01.bmp

  2. Controleer de versie van je systeemsoftware

   Controleer of je systeemsoftware is bijgewerkt met de laatste update op je Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem (Ver. 4.5.0-10E).

   Dit kun je doen door in het HOME-menu van je Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem naar 'Systeeminstellingen' te gaan. Je ziet het nummer van de versie aan de rechteronderkant van het bovenste scherm staan. Als de versie minder recent dan 4.5.0-10E is, zul je je systeem moeten bijwerken door op 'Algemene instellingen' te tikken, naar pagina 4 te gaan (tik één keer op de 4 aan de bovenkant van het onderste scherm of tik drie keer op de pijl) en op 'Systeemupdate' te tikken.

   Lees meer over systeemupdates op de speciale pagina over systeemupdates in ons klantenservicegedeelte.

   3DS_NewStyleBoutique_Update_nlNL_02.bmp

  3. Vind de updategegevens voor Nintendo presents: New Style Boutique in de Nintendo eShop

   QRCodes_UpdateData_NewStyleBoutique.png
   Je kunt deze QR Code scannen met de camera's van je Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem om meteen naar het gedeelte in de Nintendo eShop te gaan, waar de updategegevens zich bevinden. Druk in het HOME-menu op de L- of R-knop om de camera's te activeren, tik daarna op het QR Code-icoontje in de linkeronderhoek op het onderste scherm en richt je camera op de QR Code.

   QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.

   In plaats daarvan kun je ook op je Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem naar de Nintendo eShop door op het Nintenndo eShop-logo in het HOME-menu te tikken. Zodra de Nintendo eShop-pagina verschijnt, kun je de updategegevens vinden door zelf rond te kijken of ernaar te zoeken door 'Updategegevens voor New Style Boutique' in te te voeren in het zoekveld en dan op 'Oké' te tikken.

   3DS_NewStyleBoutique_Update_nlNL_03.bmp

  4. Download de updategegevens voor Nintendo presents: New Style Boutique

   Tik op de 'Software downloaden'-knop en daarna op 'Downloaden' om de updategegevens voor New Style Boutique te downloaden. Deze gegevens worden na download automatisch toegevoegd aan het spel - je ziet geen cadeauverpakking in het HOME-menu zoals je dat normaal ziet na het downloaden van nieuwe software en applicaties.

   3DS_NewStyleBoutique_Update_nlNL_04.bmp

  5. Controleer de versie van je Nintendo presents: New Style Boutique-spel

   Open je Nintendo presents: New Style Boutique-spel in het HOME-menu en controleer of de versie is bijgewerkt naar Ver.1.1, zoals in de schermafbeelding hier. Als 'Ver.1.1' duidelijk zichtbaar is op het titelscherm, was de download succesvol en kun je gewoon verderspelen.

   3DS_NewStyleBoutique_Update_enGB_05.bmp

  Belangrijke informatie

  • Zorg dat je Nintendo presents: New Style Boutique Game Card in je Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem zit voordat je begint met downloaden. Gebruikers die Nintendo presents: New Style Boutique in de Nintendo eShop gekocht en gedownload hebben, moeten zorgen dat het spel is geïnstalleerd op hun Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem.
  • De updategegevens worden bewaard op de SD-kaart die in je Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem zit.
  • De updategegevens kunnen niet worden gedownload als de SD-kaart niet genoeg beschikbare ruimte bevat (de updategegevens vereisen 25 blokken). In dat geval ga je naar 'Systeeminstellingen' > 'Geheugenbeheer' om daar ruimte vrij te maken op de SD-kaart.
  • Als je de gebruikersovereenkomst over netwerkdiensten tijdens de aanvankelijke internet-setup van je Nintendo 3DS- of Nintendo 3DS XL-systeem hebt afgewezen, heb je geen toegang tot de Nintendo eShop. Bekijk deze overeenkomst in 'Systeeminstellingen' > Internetinstellingen' > 'Overige informatie' > 'Gebruikersovereenkomst'.
  • Let op: spellen die na de release van de updategegevens (23 januari 2013) worden verkocht, kunnen nog steeds de updategegevens vereisen om de fout recht te zetten. Open de software in het HOME-menu en controleer de rechterbovenhoek van het bovenste scherm: als je hier geen versienummer ziet, moet je de instructies hierboven volgen om de updategegevens te downloaden.