• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Nintendo DS Lite Browser

  Met de Nintendo DS Lite Browser, gebaseerd op de populaire browsersoftware van Opera, kun je over het internet surfen, e-mails ontvangen en verzenden, online winkelen en nog veel meer. En alles is draadloos!

  De Nintendo DS Lite Browser is voorzien van een ingebouwde geheugenfunctie zodat je je favoriete sites kunt toevoegen. Met de DS Lite Browser kun je snel en eenvoudig een verbinding maken met elke draadloze internetverbinding.

  Dankzij het touchscreen van de Nintendo DS Lite kun je moeiteloos over het web surfen, net zo gemakkelijk als bij gebruik van muis en toetsenbord. De stylus kan worden gebruikt om hyperlinks te activeren en een volgende pagina te openen. Voor het intikken van een URL of andere teksten kunnen gebruikers zowel een onscreen toetsenbord als de handschriftherkenning van het systeem gebruiken.

  Voor het bekijken van websites biedt de Nintendo DS Lite Browser twee verschillende mogelijkheden. De Overview Mode toont de complete website op het touchscreen, terwijl op het onderste scherm een vergroting verschijnt van het deel dat met de stylus is aangeraakt. De Small Screen Rendering Mode past de breedte van de website aan om deze in zijn geheel zichtbaar te maken op de twee schermen van de Nintendo DS Lite, zodat het niet nodig is om horizontaal te scrollen.

  De Nintendo DS Lite Browser ziet eruit als een gewone Nintendo DS Game Card. Om ervoor te zorgen dat afbeeldingen of ‘zware’ websites snel geladen kunnen worden, wordt bij de Nintendo DS Lite Browser standaard een Memory Expansion Pak geleverd. Dit kan eenvoudig in de spelcassette-opening van de Nintendo DS Lite geschoven worden.

  Ouders die graag toezicht willen houden op de sites die hun kinderen bezoeken, kunnen een wachtwoord instellen om toegang tot de browser te vergrendelen. Daarnaast werkt Nintendo samen met Astaro. Dit bedrijf biedt een controlemogelijkheid waarbij ouders in kunnen stellen welke inhoud zij geschikt achten voor hun kind.