• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Bluetooth®-audioapparaat heeft vertraging

  De informatie in dit artikel kan helpen wanneer je een Bluetooth®-audioapparaat gebruikt dat is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem en er een vertraging in de audio is.

  Wat kun je doen?

  1. Werk je spelsysteem bij naar de nieuwste systeemversie.
  2. Start het systeem opnieuw op door de POWER-knop drie seconden ingedrukt te houden, en vervolgens OPNIEUW OPSTARTEN / UITZETTEN en OPNIEUW OPSTARTEN te kiezen.
  3. Zet je Bluetooth-audioapparaat uit en weer aan. Zorg ervoor dat het apparaat voldoende is opgeladen.
   • Volg de instructies voor jouw specifieke Bluetooth-audioapparaat om het weer te kunnen koppelen.
  4. Plaats je Bluetooth-audioapparaat dichter bij je Nintendo Switch-systeem en zorg ervoor dat er zich geen metalen of elektronische objecten tussen het audioapparaat en het spelsysteem of in de buurt van het spelsysteem bevinden.
  5. Volg de probleemoplossing die wordt aanbevolen door de fabrikant van je Bluetooth-audioapparaat. Ondersteuning is vaak te vinden op de website van de fabrikant of door contact op te nemen met de fabrikant.
  6. Ga terug naar de instellingen voor Bluetooth®-audio in de systeeminstellingen en kies APPARAAT TOEVOEGEN om opnieuw te zoeken naar Bluetooth-audioapparaten in de buurt. Kies de naam van je Bluetooth-audioapparaat zodra deze is gevonden en ga door met spelen.

  Probleem nog steeds niet opgelost?

  Bij sommige Bluetooth-audioapparaten kan een vertraging optreden, zelfs als het systeem naar behoren werkt.

  Als het probleem zich blijft voordoen, kun je een ander Bluetooth-audioapparaat koppelen of een bedrade koptelefoon aansluiten op de audio-aansluiting.