• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Een Epic Games-account koppelen of ontkoppelen van je Nintendo-account

  Omschrijving:

  Informatie over het koppelen of ontkoppelen van je Nintendo-account van een Epic Games-account, die wordt gebruikt voor software die is uitgegeven door Epic Games, zoals Fortnite en Fall Guys.

  Belangrijk: het is alleen mogelijk om één Nintendo-account te koppelen aan een Epic Games-account. Nadat je jouw Nintendo-account aan je Epic Games-account hebt gekoppeld, is het niet mogelijk om van Nintendo-account te wisselen, zelfs niet als je de accounts ontkoppelt.

  Aanvullende informatie:

  • Door een Epic Games-account aan je Nintendo-account te koppelen heb je toegang tot cross-play-functies binnen bepaalde games waarin deze beschikbaar zijn.
  • Als je er niet voor kiest om een volledige account aan te maken, wordt er nog steeds een account aangemaakt bij Epic Games met behulp van de display-informatie die je kiest. Deze account wordt gekoppeld aan je Nintendo-account.
  • Het ontkoppelen van een Nintendo-account van een Epic Games-account moet worden gedaan met behulp van een webbrowser door epicgames.com te bezoeken en kan niet in de game zelf worden gedaan.

  Probeer je een account te koppelen of te ontkoppelen?