• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Hoe je de automatische verlenging van Nintendo Switch Online beëindigt of de instellingen ervan aanpast

  Omschrijving:

  Instructies over het beëindigen van automatische verlenging en het wijzigen van de betalingsmethode voor je Nintendo Switch Online-lidmaatschap en andere passen en lidmaatschappen.

  Aanvullende informatie:

  • De instellingen voor automatische verlenging worden automatisch aangepast aan het meest recente lidmaatschap dat je hebt gekocht. Je kunt ze beëindigen, maar je kunt het type lidmaatschap of de geldigheidsperiode niet aanpassen.
  • De instellingen voor automatische verlenging kunnen alleen worden aangepast door de Nintendo-accounthouder die het lidmaatschap heeft gekocht Andere leden van een familiegroep kunnen de instellingen niet wijzigen.
  • Transacties voor automatische verlenging worden tegengehouden als de Nintendo-accounthouder die het lidmaatschap heeft gekocht onderhevig is aan beperkingen voor de Nintendo eShop. Als je automatische verlenging wilt gebruiken, moeten de aankoopbeperkingen worden opgeheven. In plaats daarvan kun je ook een lidmaatschap kopen of verlengen zonder automatische verlenging.

  Volg deze stappen:

  Wil je de instellingen aanpassen via de Nintendo eShop op de Nintendo Switch of op de website?

  1. Kies NINTENDO ESHOP in het HOME-menu om de Nintendo eShop op te starten.
  2. Kies de account die je wilt gebruiken.
  3. Kies je profielpictogram rechtsboven in het scherm om je accountinformatie te openen.
   • Je betalingsmethode wijzigen - kies WIJZIGEN onder 'Betalingsmethode voor automatische verlenging en de betaling van voorbestellingen:'. Kies CREDITCARD, PAYPAL of ALLEEN TEGOED en volg de instructies op het scherm om je betalingsmethode bij te werken.
   • De automatische verlenging beëindigen - kies links in het scherm NINTENDO SWITCH ONLINE. Kies AUTOMATISCHE VERLENGING BEËINDIGEN voor het betreffende Nintendo Switch Online-lidmaatschap. Na beëindiging van de automatische verlenging kan deze niet opnieuw worden geactiveerd.
  1. Ga naar https://accounts.nintendo.com en log in op je Nintendo-account om je accountinstellingen te openen.
  2. Kies WINKELMENU.
   • Je betalingsmethode wijzigen - kies WIJZIGEN onder 'Betalingsmethode voor automatische verlenging en de betaling van voorbestellingen:'. Kies CREDITCARD, PAYPAL of ALLEEN TEGOED en volg de instructies op het scherm om je betalingsmethode bij te werken.
   • De automatische verlenging beëindigen - kies NINTENDO SWITCH ONLINE. Kies AUTOMATISCHE VERLENGING BEËINDIGEN voor het betreffende Nintendo Switch Online-lidmaatschap. Na beëindiging van de automatische verlenging kan deze niet opnieuw worden geactiveerd.