• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    NES-controllers: overzicht en veelgestelde vragen

    Let op:

    Bij een Nintendo Switch Lite-systeem kunnen de NES-controllers alleen worden gebruikt als draadloze controllers. Ze kunnen niet direct worden vastgemaakt aan een Nintendo Switch Lite-systeem.

    De NES-controllers kunnen worden gebruikt met Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online op de Nintendo Switch. Het ontwerp en de functionaliteit van de NES-controllers zijn gebaseerd op de originele controller voor het Nintendo Entertainment System. Zo kun je klassieke NES-games op authentieke wijze spelen.

    De NES-controllerset bevat twee controllers. De set is exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch Online-leden (twee sets per Nintendo-account).

    De NES-controllers worden alleen verkocht in de My Nintendo Store. Ze worden niet geleverd via de detailhandel.

    Veelgestelde vragen

    Zijn de NES-controllers nog identiek aan het originele ontwerp?

    Hoewel het ontwerp van de originele NES-controllers behouden is, zijn de nieuwe controllers draadloos en hebben ze een rail langs de bovenkant, zodat ze kunnen worden vastgemaakt aan een Nintendo Switch-systeem om opgeladen te worden.

    Zijn de nieuwe NES-controllers identiek aan de controllers die zijn uitgebracht voor het Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System?

    Nee, de Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System-controllers verschillen van de NES-controllers die zijn ontworpen voor de Nintendo Switch; ze zijn niet onderling verwisselbaar.

    Kunnen de NES-controllers worden gebruikt voor andere Nintendo Switch-software, buiten de games in Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online?

    De NES-controllers zijn ontworpen voor de games van Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online. We kunnen niet garanderen dat ze ook werken in combinatie met andere software.

    Is dit een tijdelijk aanbod?

    Nee, de NES-controllerset is geen tijdelijk aanbod. Per Nintendo-account kunnen er echter maar twee sets worden gekocht.

    Kunnen andere mensen binnen mijn familielidmaatschap hun eigen NES-controllers bestellen?

    Ja. Ieder lid binnen een familielidmaatschap kan twee NES-controllersets bestellen. Het is echter niet mogelijk om NES-controllers te bestellen wanneer er gebruik wordt gemaakt van een kinderaccount. Daarnaast geldt dat als iemand met een individueel lidmaatschap twee controllersets bestelt en zich dan bij een familielidmaatschap voegt, deze persoon niet nog meer controllers kan bestellen.