• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Hoe je een onderbrekingspunt creëert in Nintendo Switch Online klassieke games

  Omschrijving:

  Instructies voor het opslaan van je spelvoortgang door een onderbrekingspunt te creëren in Nintendo Switch Online klassieke games.

  Aanvullende informatie:

  • Je hebt een actief Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig om toegang te krijgen tot de games van Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online en Super Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online.
  • Je hebt een actief lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket nodig om toegang te krijgen tot de games van Nintendo 64 – Nintendo Switch Online en SEGA Mega Drive – Nintendo Switch Online.

  Belangrijk:

  Als je multiplayer speelt, bedient speler 1 de menu's om de keuzes te maken.

  Volg deze stappen:

  1. Druk tijdens het spelen van een game uit een van de klassieke gamebibliotheken van Nintendo Switch Online op ZL + ZR* om het onderbrekingsmenu te openen en kies ONDERBREKINGSPUNT CREËREN.
  2. Kies een beschikbare opslaglocatie waar je je game kunt opslaan.
   • Zodra je de game hebt opgeslagen, staat er bij de geselecteerde opslaglocatie het tijdstip waarop het onderbrekingspunt is gecreëerd.
   • Als alle vier de opslaglocaties al zijn gebruikt, kun je je nieuwe spelvoortgang opslaan in een bestaand onderbrekingspunt. Houd er rekening mee dat opgeslagen gegevens die zijn overschreven, niet meer kunnen worden teruggehaald.

  *De posities van de knoppen kunnen verschillen afhankelijk van de gebruikte controller(s).