• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Ontbrekende klingels, poki of catalogusvoorwerpen nadat je hebt gereisd in Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise

    De informatie in dit artikel kan van pas komen als je reist tussen je eigen eiland en de Happy Home Paradise-eilanden in Animal Crossing: New Horizons en merkt dat je klingels, poki of catalogusvoorwerpen niet beschikbaar zijn.

    Belangrijk: Je hebt de DLC Happy Home Paradise nodig om de Happy Home Paradise-eilanden te bezoeken, poki te verdienen en unieke voorwerpen te krijgen door vakantiehuizen en faciliteiten te ontwerpen. Zo krijg je toegang tot de content in de DLC Animal Crossing – Happy Home Paradise.

    De Happy Home Paradise-eilanden gebruiken een nieuw betaalmiddel, poki, en een andere catalogus met voorwerpen dan je thuiseiland in Animal Crossing: New Horizons.

    Je kunt je klingels niet gebruiken op de Happy Home Paradise-eilanden, en je poki niet op je thuiseiland. De meubels en andere catalogusvoorwerpen die je verdient op de Happy Home Paradise-eilanden worden niet overgezet naar je thuiseiland of vice versa.