• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Foutcode: 2110-2979

    De informatie in dit artikel kan van pas komen als je je Nintendo Switch-systeem niet kunt verbinden met een (draadloos) netwerk en je krijgt foutcode 2110-2979 te zien.

    Belangrijk:

    Test je verbinding nadat er wijzigingen zijn aangebracht in het Nintendo Switch-systeem of de netwerkomgeving om te bepalen of de wijziging het probleem oplost.

    Aanvullende informatie:

    • Deze foutcode geeft aan dat er een conflict is tussen het IP-adres van het Nintendo Switch-systeem en dat van een ander apparaat in het netwerk.
    • Dit probleem kan optreden als je een IP-adres hebt toegewezen aan het Nintendo Switch-systeem dat al is toegewezen aan een ander apparaat in het netwerk, zoals een ander gamesysteem, een pc of een laptop.

    Mogelijke oplossingen:

    • Werk het IP-adres bij in de internetinstellingen van het Nintendo Switch-systeem.

      Als het Nintendo Switch-systeem hetzelfde IP-adres gebruikt als een ander apparaat in het netwerk, kun je het probleem mogelijk verhelpen door het IP-adres te veranderen naar een ander geldig IP-adres.

    • Verander de IP-adresinstelling van het systeem van HANDMATIG TOEWIJZEN naar AUTOMATISCH TOEWIJZEN.

      Als je netwerk geen handmatig toegewezen IP-adres vereist, kun je het probleem mogelijk verhelpen door de IP-adresinstellingen te veranderen naar AUTOMATISCH TOEWIJZEN in de internetinstellingen van het systeem. De router zal dan een uniek IP-adres toewijzen aan het systeem.

    Als het probleem nog steeds niet is opgelost

    Neem contact op met onze klantenservice als je nog steeds geen verbinding kunt maken.