• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Foutcode: 2813-0145

    De informatie in dit artikel kan van pas komen wanneer je de foutcode 2813-0145 te zien krijgt als je een lidmaatschapscode voor Nintendo Switch Online probeert in te lossen: “Een lid van je familiegroep heeft al een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket, dus je kunt deze code niet gebruiken.”

    Aanvullende informatie

    Deze foutcode verschijnt als je een downloadcode probeert te gebruiken voor een individueel lidmaatschap of familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket met een Nintendo-account die deel uitmaakt van een familiegroep met een actief Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket-familielidmaatschap.

    Mogelijke oplossingen

    • Als de downloadcode voor een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket is, moet je de downloadcode laten gebruiken door de eigenaar van de Nintendo-account die het huidige familielidmaatschap heeft gekocht om de lidmaatschapsperiode te verlengen.
    • Als de downloadcode voor een individueel lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket is, kun je je familiegroep verlaten. Daarna kun je de downloadcode gebruiken met je Nintendo-account.
    • Wanneer het huidige familielidmaatschap afloopt, kun je de downloadcode gebruiken. Zorg dat je automatische verlenging uitschakelt voordat het huidige lidmaatschap afloopt als je dit wilt doen.