• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Foutcode: 9001-0144

    De informatie in dit artikel kan van pas komen wanneer je, als je een lidmaatschapscode voor Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket probeert in te lossen op de Nintendo-website, de foutcode 9001-0144 te zien krijgt met het bericht “Je hebt al een individueel of familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket, dus je kunt dit artikel niet verkrijgen.”

    Aanvullende informatie

    Deze foutcode verschijnt als je een downloadcode probeert te gebruiken voor een individueel lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket met een Nintendo-account die gebruikt is om een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket te kopen dat nog actief is.

    Wat kun je doen

    • Als je het familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket hebt gekocht, moet je wachten tot je huidige lidmaatschap is afgelopen om de downloadcode voor het individuele lidmaatschap te gebruiken.
      • Als je dat wilt doen, moet je zorgen dat je automatische verlenging hebt uitgeschakeld zodat het familielidmaatschap niet wordt vernieuwd.
      • Houd er rekening mee dat iedereen in je familiegroep toegang verliest tot de dienst wanneer je familielidmaatschap afloopt.